Sloephuren.nl, sloep huren voor veel vaarplezier

Pagina delen
Sitemap

Meerdaagse sloepentochten

april t/m oktober

Verken Friesland met één van de 3 daagse sloeparrangementen. Te reserveren bij Langweerder Sloep in Langweer (Friesland)


Vanaf € 575,00 per 2 pers.

Reserveringsaanvraag

 

Vanuit de haven van Langweerder Sloep vertrekt u met een Langweerder Sloep 6.50 voor een 3 daagse tocht over de Friese wateren. Wij regelen voor u de overnachtingen waar mogelijk direct aan het water, zodat u zich daarom niet hoeft te bekommeren en volop kunt genieten van het varen in een Langweerder Sloep en alles wat Friesland te bieden heeft. Voor dit arrangement hebben wij drie routes voor u samengesteld.

Bjusterbaerlyke Doarpentocht
Deze tocht gaat langs de schilderachtige dorpjes van Mid-Friesland, zoals Akkrum, Earnewâld, Grou, Wergea en Terherne. En door het prachtige natuurgebied De Alde Feanen. De eerste nacht slaapt u in de omgeving van Earnewâld*, de tweede overnachting brengt u door in Terherne*.

Prijs voor 2 personen € 575,00 (prijs voor meer personen op aanvraag)

Elfstedentocht
Deels vaart u over de beroemde schaatsroute en kunt volop genieten van alles wat Friesland te bieden heeft: rust, ruimte en cultuur. U kunt zeven van de beroemde Friese 11-steden bezoeken en vaart door het bosrijke Gaasterland. Uw overnacht in de Hanzesteden Stavoren* en Bolsward*.

Prijs voor 2 personen € 575,00 (prijs voor meer personen op aanvraag)

De Greidentocht

Via vele mooie weidelandschappen vaart u door het noordelijke deel van de provincie Friesland naar Leeuwarden*. U meert aan in de Prinsentuin en overnacht in deze sfeervolle hoofdstad. De tweede dag vervolgt u uw tocht door nostalgische natuurgebieden van Friesland richting Grou*. Tip!! vanaf € 30,00 per persoon bij deze hotels het diner vooraf te reserveren.

Prijs voor 2 personen € 595,00 (prijs voor meer personen op aanvraag)

* Wijzigingen in overnachtingsplaatsen voorbehouden.

Verhuurder: Langweerder Sloep

Terug naar overzicht