Sloephuren.nl, sloep huren voor veel vaarplezier

Pagina delen
Sitemap

GPS Biesbosch Sloepenchallenge

In Nationaal Park de Biesbosch


Prijs op aanvraag

Reserveringsaanvraag

Deze challenge op het water is uniek! De deelnemers zullen zelf moeten varen, aanleggen, navigeren en manoeuvreren. Je wordt in groepen verdeeld en vertrekt met een eigen elektrisch aangedreven sloep richting recreatiegebied de Aakvlaai van Nationaal Park de Biesbosch.

In de Aakvlaai zijn GPS punten uitgezet die de teams per sloep moeten zoeken. Dit is hilarisch want een GPS geeft wel richting aan maar geen land of water.De Aakvlaai van NP de Biesbosch wordt hierdoor een echt doolhof dus het vinden van al de GPS punten is een behoorlijke uitdaging. Eenmaal het GPS punt gevonden moet door het team een opdracht worden vervuld. Punten kunnen verdiend worden door opdrachten zoals het maken van de gekste groepsfoto, een anagram oplossen of het seinvlaggen spel. Na de GPS Biesbosch Sloepenchallenge gaan de teams al zelf varende onder begeleiding gezamenlijk de oude Biesbosch in om de prachtige natuur te ontdekken.

Uiteraard kunt u deze dag ontvangen worden met koffie en gebak en kan het arrangement worden uitgebreid met een lunch (aan wal of aan boord) en eventueel een barbecue of diner als smakelijk slot.

Optie: Dit arrangement kan worden aangevuld met een stadswandeling & torenbeklimming in Hollands oudste stad Geertruidenberg. Zo ontstaat er een dagvullend programma voor een geringe meerprijs.

Voorbeeldprogramma:
12:45 Ontvangst met koffie en gebak.
13:15 Start vaartocht richting de Aakvlaai.
14:00 Start GPS Sloepenchallenge.
16:00 Einde GPS Sloepenchallenge, start minirondvaart.
17:30 Aankomst Geertruidenberg, start BBQ.

Verhuurder: Bootje Gezond

Terug naar overzicht